Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"ωχ τα νεφρά μου" του Μπάμπη Τσικληρόπουλου

Η Λαϊκή Σκηνή Άνδρου σας προσκαλεί το
Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο 'Ανδρου


Η Λαϊκή Σκηνή Άνδρου στα πλαίσια μια σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων που προγραμμάτισε, προσκαλέσε μια απο τις καλλίτερες ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Τον θεατρικό όμιλο Σύρου, "ο Σουρής". Με πάνω απο 30 χρόνια θεατρική εμπειρία ή ομάδα αυτή, έχει παρουσιάσει θεατρικές παραστάσεις εφάμιλλες, ίσως και καλλίτερες απο πολλές επαγγελματικές.

εισιτήρια και κρατήσεις στο κατάστημα " Παραπόρτι " πλατεία Καϊρη. τηλ. 22820-23777
είσοδος 8 ευρω

δυο λόγια για τον συγγραφέα

Θεατρικός Όμιλος Σύρου “Ο ΣΟΥΡΗΣ”

ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΚΛΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Μπάμπης Τσικληρόπουλος από τους πρωτοπόρους Έλληνες συγγραφείς της ρεαλιστικής «φέτας ζωής» αλιεύει από το δρόμο ζωντανά πρόσωπα και καταστάσεις με διαλόγους που είναι αστραποβόλοι και έχουν κάτι ακαριαίο. Το «Ωχ, τα νεφρά μου» είναι μια σάτιρα ηθών που ισορροπεί μεταξύ κωμωδίας και δράματος. Το θέμα είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει έντονα την ελληνική κοινή γνώμη. Ο λόγος του, αβίαστος με αψεγάδιαστο ύφος μαύρης κωμωδίας, μας παρασύρει σε ένα έργο πολύπλευρο γεμάτο συγκίνηση και γέλιο με έξοχη διαδοχή καταστάσεων και απρόβλεπτο φινάλε. Έφυγε πρόσφατα από τη ζωή αφήνοντάς μας, άλλο ένα διαμάντι της σύγχρονης ελληνικής γραφής.

η ιστοσελίδα του θεατρικού ομίλου Σύρου " ο Σουρής "
http://www.aegeantheatre.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=42:-l-r&catid=12:2011-05-04-21-17-43&Itemid=135


η ιστοσελίδα της ομοσπονδίας
http://www.aegeantheatre.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου